Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve ispočetka

Ribery i Benzema opet moraju na sud zbog maloljetne prostitutke

Zahia Dehar (1)
14.08.2012.
u 20:45

- Odluka o ponovnom otvaranju slučaja je iznenađujuća i nepravedna

Iako je Francusko državno odvjetništvo u studenom 2011. godine odbacilo sve optužbe protiv Francka Riberyja i Karima Benzeme zbog korištenja usluga maloljetne prostitutke, danas je francuski istražni sudac naredio pokretanje sudskog postupka protiv spomenutog dvojca.

Podsjetimo, Ribery i Benzema 2009. koristili su usluge prostitutke Zahije Dehar koja je tada imala tek 16 godina. Kada se doznalo za tu aferu, dvojica nogometaša završila su na sudu, ali su protiv njih odbačene optužbe jer se ustanovilo da nisu nikako mogli znati da je prostitutka maloljetna.

- Odluka o ponovnom otvaranju slučaja je iznenađujuća i nepravedna. Kako zbog toga što je Državno odvjetništvo odustalo od tužbe, tako i zbog činjenice da je Zahia cijelo vrijeme tvrdila da moj klijent nije znao njezinu dob u vrijeme spornih događaja - rekla je za RMC Riberyjeva odvjetnica Sophie Bottai.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije