Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL Topnici s lakoćom nadigrali nizozemski Alkmaar (3:0)

Reyes traži da ipak ne nastupi protiv Dinama

05.08.2006.
u 18:35

ALKMAAR - Čini se da je Arsenal potpuno spreman elegantno eliminirati Dinamo s puta prema Ligi prvaka. Takvo što naslućuje se iz izvedbe Londonaca u posljednjem pripremnom ogledu protiv nizozemskog Alkmaara i elegantne pobjede (3:0). I sam je Louis Van Gaal priznao da je njegova vrsta bila inferiorna, a da su Arsenalovi igrači bili žustriji i tjelesno spremniji. Topnici su na novom DSB stadionu bili prvi gosti, no za domaćine nisu imali milosti. Bili su dominantni i to protiv suparnika koji nije nimalo lošiji sastav od Dinama.

  Prvi Arsenalov pogodak glavom je postigao zadnji vezni Gilberto Silva nakon Reyesova ubačaja. Drugo poluvrijeme za domaćine nije branio Didulica, nego Khalid Sinouh. Njega su svladali Adebayor, a potom i Van Persie (iz jedanaesterca).

Može se očekivati da će Wenger u utorak u Zagrebu početi utakmicu s istim sastavom. Doduše, po pisanju madridskog sportskog dnevnika Asa i londonskog Mirrora tako ne misli i 22-godišnji napadač Jose Antonio Reyes. On je tražio Arsenea Wengera da ga ne stavi u momčad protiv Dinama kako mu, ako ga klub ipak proda Realu, ne bi propala mogućnost da igra u Ligi za prvaka. Tako se oko kraljevića i dalje pletu proturječne priče. Španjolski i engleski mediji pišu jedno, a na službenoj internetskoj stranici kluba Reyes tvrdi da ostaje među topnicima.

  - Wenger mi još ništa nije odgovorio i ne znam hoću li igrati u Zagrebu ili ne. Nadam se da neću i da će sve biti riješeno prije. Jasno je da bi se s time zakomplicirao mogući odlazak u Real, no ako moram, igrat ću - prenio je Reyesovu izjavu londonski Mirror.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije