Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA SUPER LIGA

Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka!

'Real Madrid\'s Ronaldo (C) and Dinamo\'s goalkeepeer Ivan Kelava react during their UEFA Champonship League football match at Maksimir sotadium in Zagreb on September 14, 2011.     AFP PHOTO/ HRVOJE
'HRVOJE POLAN'
17.09.2011.
u 13:06

Aurelio De Laurentis, predsjednik Napolija, ima vrlo zanimljive ideje. Klub je preuzeo pred šest godina kao trećeligaš, a danas igraju Ligu prvaka. Međutim...

- Seria A mora promijeniti format, najbolje bi bilo smanjti broj klubova na 16, nitko ne bi ispadao, ali bi oni najlošiji morali plaćati kazne - smatra De Laurentis i dodaje:

- Europska liga nije pofitabilna, a Liga prvaka nosi nam samo 10 posto prihoda koje bi mogli imati da igramo Europsku Super ligu. Uzmimo 40 klubova, po osam iz Liga petice i napravit ćemo sjajan posao! - dodaje holivudski filmski producent na čelu talijanskog prvoligaša.

Komentara 14

DR
dragogera
14:30 17.09.2011.

babas poznavanje ekonomije ti je otprilike na onoj frekvenciji/krava /balet. lige petice,ujedno i pet najrazvijenijih eu zemalja,sa najvecim standardima,nose novca nego sve ostale eu zemlje.ti sad hoces reci da rumunjska,bugarska,madjarska,hrvatska,srbija,bosna....i jos par eu velesila tipa ceska i poljska,mogu napravit kao napravit kao veci profit sa che. ligom nego onih pet najjacih sa eu ligom,jer kao vise ljudi ce gledat/vise sirotinje ce mozda gledat al od njih ces moci tesko izvuc neke velike zarade.usput,bas me zanima koliko bi zanimanje na hr. trzistu izazvala tekma slovan bratislava/cska sofia

OB
-obrisani-
10:49 18.09.2011.

Revolucionar na čelu Napolija: Ukinimo Ligu prvaka i idimo svi igrati u HNL gdje čemo uz Boga i domoljublje svi igrati kao nevini vitezovi baluna !

HM
hm12345
13:12 17.09.2011.

O Bože, pa jel njega netko pitao jedno jednostavno pitanje? Da se stvarno usvoji pravilo da nema ispadanja i ulazaka iz niže lige, kako bi njegov Napoli igrao u SeriiA? Preuzeo je klub kad je bio u SerijiC, i da je njegovo pravilo vrijedilo tada, kako bi on bio tu gdje je sad???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije