Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaze u natjecanje

Revolucija u regionalnoj ligi: PPD Zagreb i Nexe zajedno s Kinezima

Nexe PPD Zagreb
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
19.04.2019.
u 13:10

Na ovaj način širimo svoje horizonte i tržište u jugoistočnoj Europi, ali i izvan europskih granica. Uvjereni smo da će rukomet profitirati od ulaska kineske momčadi u ligu - kaže Mihajlo Mihajlovski

Izvršni odbor SEHA - Gazprom lige odlučio je uključiti momčad Pekinškog sportskog sveučilišta među 12 koji će sljedeće sezone činiti ovo rukometno natjecanje, priopćili su u petak iz vodstva lige.

- Deveta sezone SEHA - Gazprom lige donijet će mnoge novosti, a jedna od njih je i uključivanje kineske momčadi Beijing Sports University. Ulazak kineske momčadi označit će novu eru u regiji i u ligi - rekao je predsjednik SEHA - Gazprom lige Mihajlo Mihajlovski i dodao:

- Naš je cilj regionalni razvoj rukometa kao i donošenje nečeg novog, revolucionarnog. Na ovaj način širimo svoje horizonte i tržište u jugoistočnoj Europi, ali i izvan europskih granica. Uvjereni smo da će rukomet profitirati od ulaska kineske momčadi u ligu.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
14:39 19.04.2019.

Ili si Kinezi dobro platili za sudjelovanje ili su ovi iz SEHA lige sišli sa zdravog uma. U oba slučaja- smijurija.

MO
moškov
13:16 19.04.2019.

Regionalni razvoj rukometa je u stvari nestanak i prestanak rukometa u hrvatskoj..jugoistcna evropa je nedefiniran pojam ... ...svi sportovi u tim jugoligama za hrvatske sportase znace nazadovanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije