Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održavaju formu

Reprezentativci Pletikosa i Runje treniraju u Parku mladeži

Vratari (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
01.08.2011.
u 15:09

Hrvatski reprezentativni vratarski dvojac Vedran Runje i Stipe Pletikosa treniraju u Parku mladeži!

Ne, neće RNK Split dovesti ova dva igrača, nego oni individualno ovaj tjedan rade s Mladenom Pralijom kako bi ostali u formi za reprezentativna iskušenja.

S obzirom na skorašnji prijateljski susret u Irskoj i činjenicu da su Vedran Runje i Stipe Pletikosa trenutačno bez kluba, izbornik Slaven Bilić odlučio je ništa ne prepustiti slučaju. Naime, već u rujnu Hrvatsku čekaju dva od četiri odlučujuća dvoboja za rasplet kvalifikacija za EP 2012. i dodatna mobilizacija za osjetljivu vratarsku poziciju prema mišljenju Bilića i suradnika može donijeti samo dobro. Podsjetimo, Mladen Pralija je već surađivao s aktualnim stožerom uoči gostovanja u Tel Avivu.

– Tako je, Mladen nam se priključio nekoliko dana prije Izraela i već se tada stavio na raspolaganje za bilo kakvu vrstu moguće suradnje. Runje i Pletikosa pak nalaze se u specifičnoj situaciji koje smo se pribojavali i siguran sam da će individualni rad uvelike pomoći i nama i njima. Drugim riječima, ne želimo ih se tek tako odreći ni sjediti skrštenih ruku, poglavito jer vjerujemo da će obojica do Malte i Izraela pronaći klub – rekao je Bilić.

Jeste li se konzultirali s Mrmićem?

– Naravno da sam razgovarao s Mrmićem o svemu. Našli smo se i u nedjelju u Šibeniku. Činjenica je da je on u Varaždinu i ima pregršt klupskih obveza, a njih dvojica su u Splitu, tako da je ovo rješenje koje za sada svi mi u stožeru smatramo i optimalnim i jedinim mogućim – istaknuo je Bilić.

Znači li trenutačni angažman Mladena Pralije da se on u perspektivi priključuje stožeru?

– Nije isključeno, iako je prerano o tome govoriti. To je iz moga kuta gledanja samo stvar forme, odnosno onoga što će pisati na papiru. Mladen nam sad treba i zato je tu. Sasvim sigurno će putovati s nama u Dublin, a za dalje ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati. No podvlačim, kako god bilo, Mrmić ostaje trener vratara – zaključio je izbornik.

Komentara 8

SV
sven222
15:30 01.08.2011.

HOĆEMO Kelavu!!!!!!!!!pod HITNO....jer on igra dobro sa obje noge a tek kako dobro istrčava...u krajnjem slučaju ko su ova dvojica??????!!!!!!!

SE
serđo
18:04 01.08.2011.

pletikosa - reprezentativac do groba. jasno, ako mu je izbornik d\'bilic.

DH
dalibor.hren
15:25 01.08.2011.

Mogao bi pozvati Vladimira Bearu koji također nema klub...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije