Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO SE UPLAŠIO

Reprezentativac poslao prijeteću poruku izborniku: Još se tresem

Hrvatska - Srbija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
01.03.2018.
u 11:18

- Svi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće igrati, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio.

Nema kraja ratu izbornika i igrača u srpskom rukometu na Europskog prvenstva u Hrvatskoj. Strasti se ne smiruju ni nakon smjene izbornika Jovice Cvetkovića, koji je optužio jednog od najboljih igrača Petra Nenadića da mu je slao prijeteće poruke.

- Pili su i poslije kvalifikacija u Nišu, ali sad tada tek postao izbornik i nisam mogao ništa učiniti. To se onda nastavilo tijekom Eura, što sam i naveo u izvještaju, koji je ne znam kako dospio u javnost. Ja ga nisam nikome dao, u to budite sigurni - za Alo.rs rekao je Cvetković pa nastavio:

- Svi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće igrati, ali to nije rekao meni, već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. A poslije prvenstva sam dobio prijeteću poruku od njega, što nadilazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo još se tresem.

Bivši izbornik dao je i na uvid spornu poruku:

- Vodi dobro računa što pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš. Nemoj lagati da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom! Srami se svojih godina i laži.

Kako je krenulo, uskoro možemo očekivati Nenadićev odgovor.


 

Komentara 2

Avatar Joejordan
Joejordan
17:44 01.03.2018.

A j ga save je ovih dana prijetnja jer mu zaprijetio u pm, molim vas da ne pišete koje kakve gluposti ne interesu je nas što se kod njih dešava nego što ce biti sa našim jazavcem koji ni sam ne zna što bi rekao igračima na pauzi, a da ne govorimo o samo poštovanju našeg trenera i kako ne poštuje ni igrače, mišljenja sam da smo mi izgubili onaj žar i htijenje koje smo nekad imali u sportu a posebno u rukometu i nogometu, i da samo nazadujemo zahvaljujuci uhljebima i diletantima u nasem sportu, nekada sam sa velikim žarom čekao svjetsko ili europsko prvenstvo a sada ga skoro pa i ne gledam i kad naši igraju jer postalo mi je odvratno sve zbog njih uhljeba koji gledaju kako se što bolje prodati i zaraditi što više love preko reprezentacije, samo jedan primjer recimo europsko provenstvo u nogometu u Francuskoj igrači i stručni štab Icelanda su si uzeli 40% od svih zarada a 60% su investirali u infrastrukturu dok su naši savez i igrači odma sve razgrabili sebi ništa nisu ostavili za izgradnju stadiona i uvjeta za mlade generacije i stalno govore kako bi trebali dobiti lovu od države, niti jedna država u Europi ne pravi stadione nego to radi savez od njihovih dobitaka samo kod nas traže da država ulaze a oni samo trpaju u svoje džepove.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:15 01.03.2018.

Ništa od one samo sloga s...a sp....a ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije