Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Reprezentacija se okuplja 7. listopada, na popisu je i Ivan Rakitić

Slovačka - Hrvatska
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
30.09.2019.
u 12:39

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je prije sedam dana objavio popis kandidata za te dvije utakmice, a na popis je vraćen Ivan Rakitić koji je propustio zadnje tri utakmice reprezentacije

Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za kvalifikacijske utakmice za Euro 202. protiv Mađarske i Walesa bit će 7. listopada u hotelu Lav u Splitu, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Utakmica protiv Mađarske na rasporedu je u četvrtak 10. listopada u 20,45 na stadionu Poljud. 

>>> Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

Slovačka - Hrvatska
1/25

U subotu 12. listopada reprezentacija iz Splita kreće za Cardiff, a utakmica protiv Walesa igra se u nedjelju 13. listopada u 20,45 sati po hrvatskom vremenu (19.45) na City Stadium u Cardiffu.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je prije sedam dana objavio popis kandidata za te dvije utakmice, a na popis je vraćen Ivan Rakitić koji je propustio zadnje tri utakmice reprezentacije. 

Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2-1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku.

Hrvatska ove dvije utakmice dočekuje kao prvoplasirana momčad Skupine E s 10 bodova, s bodom više od Slovačke i Mađarske te četiri više od Walesa.

Popis za utakmice protiv Mađarske i Walesa:

Vratari: Lovre Kalinić (Aston Villa), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Luton Town).

Obrana: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Matej Mitrović (Club Brugge), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Karlo Bartolec (Copenhagen), Mile Škorić (Osijek), Dario Melnjak (Çaykur Rizespor).  

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA).

Napad: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Dinamo).

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Komentara 4

MA
Marsijanac
23:09 30.09.2019.

Samo mi nije jasno iz kojeg su razloga Melnjak i Skoric na tom popisu?

SS
sokac sa drave
13:29 30.09.2019.

Kalinic navodno nije vise ni rezerva vec je na tribini.Vlasic nema kvalitetu ali ima osam do deset kilograma viska.Pasalic je prica za sebe on nema ali bas nista nogometnog u sebi.Za ostali izbor bi se moglo reci daje u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije