Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje

Reprezentacija Mostara na UEFA-inom turniru u Beču

Mostar
VL FOTO
20.05.2010.
u 17:20

Vrstu Mostara čine mladi igrači iz mostarskih klubova Zrinjskog, Veleža, Lokomotive, Branitelja, NK Mostar i Bjelopoljca

Nogometna reprezentacija grada Mostara sačinjena od mladih igrača 1998. i 1996. godišta nastupit će uskoro na turniru pod pokroviteljstvom europske nogometne federacije UEFA-e. Turnir će se održati u Beču, gdje reprezentacija grada Mostara treba nastupiti već treći put. Reprezentaciju bi činili izabrani nogometaši mostarskih klubova Zrinjskog, Veleža, Branitelja, Lokomotive, Mostara i Bjelopoljca.

Povodom odlaska na turnir u Beč, u prostorijama Sportskog saveza Bosne i Hercegovine održan je radni sastanak s mladin nogometašima i njihovim roditeljima. Jedan od trenera u omladinskoj školi Zrinjskog Vladimir Slišković je kazao kako je roditeljima najvažnije da znaju komu u ruke predaju svoju djecu.

- Činjenica da smo dobili ponovno poziv dokazuje da su prethodne generacije, ostavile dobar dojam na terenu, ali i van njega što je još važnije - kazao je Slišković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije