Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONNAT

Rennes svladao Monaco, PSG minimalnim rezultatom bolji od Nice

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
29.11.2014.
u 22:12

Danijel Subašić odigrao je cijelu utakmicu na golu Monaca, koji je na desetom mjestu.

Nogometaši Monaca ni četvrtu utakmicu zaredom ne znaju za pobjedu u Le Championnatu nakon što su u 15. kolu izgubili kod Rennesa 2:0.

Domaćin je slavio autogolom Abdennoura i Toivonena, a sedmom pobjedom, barem privremeno, je osvanuo na četvrtom mjestu. Danijel Subašić odigrao je cijelu utakmicu na golu Monaca, koji je na desetom mjestu.

>> Ibrahimović iz jedanaesterca 'srušio' Nice

Istim rezultatom pobijedio je i Lens na svojem terenu Metz, a uspješan je kod kuće bio i Reims protiv Bastije s 2:1. Jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Lorient kod Toulousea svladavši ga 3:2, a remizirali su Caen i Montpellier 1:1.

>> PSG okrenuo kod Lorienta, Lyon sedam u nizu nije izgubio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije