Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Renić popravila rekord Hrvatske, Hendel istrčala sjajan polumaraton

Ivana Renić
Foto: AK Agram
18.10.2017.
u 07:48

Na stazi od 10 km Ivana Renić popravila je svoj hrvatski seniorski rekord iz lipnja ove godine za gotovo minutu i pol, na 50:40

U mađarskom Pečuhu održano je natjecanje u cestovnom hodanju – Memorijal Róbert Märcz na kojem su nastupili i naši hodači. Na stazi od 10 km Ivana Renić popravila je svoj hrvatski seniorski rekord iz lipnja ove godine za gotovo minutu i pol, na 50:40.

Kod seniora na istoj stazi Bruno Erent bio je peti, a kod juniora Jurica Stanko osvojio je prvo mjesto. Kod mlađih juniora Bruno Rožman bio je treći. Na pet kilometara za mlađe juniorke pobijedila je Eli Pevec, dok je Klara Krenek bila druga.

Na polumaratonu Leipzig-Halle Kristina Hendel pobijedila je s trećim rezultatom svih vremena u Hrvatskoj 1:15:29.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije