Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AHL liga

Rendulić asistirao u pobjedi, San Antonio nastavio odličan niz

Borna Rendulić
Foto: Colorado Avalanche
1/4
27.12.2015.
u 10:50

San Antonio Rampage se trenutno nalazi na osmom mjestu Zapadne konferencije AHL-a s 34 boda iz 30 utakmica.

Hrvatski hokejaš Borna Rendulić ugradio je jednu asistenciju u 5-4 pobjedu svog San Antonija na gostovanju kod Texas Starsa, što je bio njegov 27. ovosezonski nastup u AHL-u.

Rendulić je sezonu započeo u NHL-u, ali su ga iz Colorada krajem listopada odlučili prebaciti u svoju AHL filijalu u San Antoniju. U dosadašnjih 27 utakmica što ih je odigrao za Ramapge Rendulić je postigao četiri pogotka i imao 11 asistencija.

Nakon šest uzastopnih poraza od početka prosinca, San Antonio je stigao do treće uzastopne pobjede, a u sadašnjem pobjedničkom nizu Rendulić je sudjelovao s dvije asistencije.

San Antonio Rampage se trenutno nalazi na osmom mjestu Zapadne konferencije AHL-a s 34 boda iz 30 utakmica.

>>Medveščak sjajno obilježio Badnjak i pobijedio opasni Dinamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije