Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo pojačanje

Bayern za 35 milijuna eura doveo Benficinog tinejdžera

renato sanches
Foto: Pixsell
1/5
10.05.2016.
u 13:39

- Dinamičan je i borben, tehnički nadaren veznjak koji će dodatno osnažiti našu momčad

Renato Sanches novi je Bayernov igrač, a potpisali su petogodišnji ugovor. Bavarci su za 35 milijuna eura doveli Benficinog 18-godišnjeg veznog igrača. 

- Sancheza smo pratili dugo vremena.  Sretni smo što je stigao u naš klub jer se još nekoliko klubova zanimalo za njega. Dinamičan je i borben, tehnički nadaren veznjak koji će dodatno osnažiti našu momčad - rekao je Karl-Heinz Rummenigge, predsjednik Bayerna.

Mladi veznjak ove je sezone u 24 odigrane utakmice zabio dva pogotka za Benficu.

Sanches nije jedino Bayernovo pojačanje. Borussia Dortmund je potvrdila da će od ljeta u München preseliti Mats Hummels, koji je potpisao do 2021.

>> Borussia u šoku: Još jedna zvijezda odlazi u Bayern!

Komentara 1

Avatar Germanicus I
Germanicus I
13:47 10.05.2016.

Čudno a nitko ne pita za našeg Janeza Krampla!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije