Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale

Reklama na poluvremenu s Messijem i De Geom postala hit na internetu

Lionel Messi
Foto: Screenshot
17.04.2019.
u 10:29

Dva gola zabio je Messi, a trijumf je potvrdio Coutinho. Kod Messijeva drugog pogotka Unitedov vratar De Gea vrlo je loše reagirao, lopta je prošla ispod njegova tijela i otkotrljala se u mrežu

Barcelona je u dvije utakmica nadigrala Manchester United i ušla među četiri momčadi najelitnijeg europskog klupskog natjecanja. U uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka Katalonci su pobijedili crvene vragove s 3:0.

Dva gola zabio je Messi, a trijumf je potvrdio Coutinho. Kod Messijeva drugog pogotka Unitedov vratar De Gea vrlo je loše reagirao, lopta je prošla ispod njegova tijela i otkotrljala se u mrežu.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

Na poluvremenu utakmice puštena je reklama u kojoj Messi ''krade'' čips iz vrećice koju De Gea drži u ruci. Video je postao hit na društvenim mrežama...

Argentinski čarobnjak odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u kojoj je ponovno pokazao raskoš svog talenta. Osim što je u pet minuta dvaput matirao De Geu, Messi je svojim potezima izluđivao Unitedovu obranu.

Phila Jonesa vrtio je kao na vrtuljku, a Brazilcu Fredu gurao loptu kroz noge. Obrana engleskog kluba nije znala kako zaustaviti odlično raspoloženog Argentinca. I naš Ivan Rakitić odigrao je zapaženu rolu i bio je uz Messija među boljima u Barcinoj momčadi.

Messi je u Ligi prvaka protiv engleskih klubova dosad zabio 24 gola u 32 utakmice.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije