Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka je sa srećom

Rekla je da! Zaručio se nekadašnji Dinamov dragulj, pljušte čestitke sa svih strana

Ante Ćorić  i Sara Prenga
Foto: instagram.com/ante_coric24
07.08.2020.
u 18:32

Među prvima su mu čestitali bivši Dinamovci Dani Olmo i Andrej Kramarić.

Ante Ćorić (23), nekadašnji Dinamov dragulj koji je napustio Maksimir u srpnju 2018. godine i za šest milijuna eura prešao u Romu, objavio je u petak nešto prije 18 sati da je od danas zaručen!

Ćorić je na svom profilu na Instagramu objavio kako je zaprosio voljenu Saru Prengu, a među prvima su mu čestitali bivši Dinamovci Dani Olmo i Andrej Kramarić.

- Rekla je da - napisao je Ćorić kratko ispod fotografije, a na što je tek koju minutu kasnije reagirao Dani Olmo uz emotikone pune srca u očima.

Ćorić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Almeriji, a prema posljednjim neslubenim informacijama probudio je zanimanje grčkog prvaka PAOK-a i moguće je da će uskoro odjenuti crno-bijeli dres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She said YES! 💛😍

A post shared by Ante Coric (@ante_coric24) on

Komentara 7

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:04 07.08.2020.

papak

DU
Deleted user
00:39 08.08.2020.

Biti mlad, biti potencijal i misliti na ženidbu u 23. godini ???

DU
Deleted user
11:09 08.08.2020.

Ova će ga odvući u Kosovsku ligu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije