Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni dvoboj

Redovi u Maksimiru! Svi žele na utakmicu, ali pojavio se i jedan problem

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Spartaka
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
02.11.2018.
u 12:09

Nakon samo 20-ak minuta prodaje otišlo je tisuću ulaznica pa je jasno da će Maksimir biti rasprodan

Rijeka Dinamovih navijača slila se danas u Maksimir kako bi kupila ulaznice za susret sa Spartakom iz Trnave u četvrtom kolu Europske lige. Po svemu sudeći, bit će to povijesni susret jer su modri blizu europskog proljeća nakon 48 godina.

Blagajne za utakmicu koja se igra u četvrtak u 21 sat otvorile su se jutros u 10 sati, no veća skupina navijača pojavila se već u sedam ujutro. Nije im smetala ni lagana kiša koja je padala.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

Nakon samo 20-ak minuta prodaje otišlo je tisuću ulaznica pa je jasno da će Maksimir biti rasprodan. Nažalost, bez sjeverne tribine koja je zatvorena zbog Uefine kazne. Red ispred Maksimira oko podne se protezao na 200-njak metara.

- Čekali smo više od dva sata. Ali, nije nam bilo teško. Sigurni smo u pobjedu i da ćemo konačno skinuti to prokletstvo - govore dva navijača dok su preuzimala ulaznice za istok.

- Nemoj me snimati jer će me vidjeti šef, a zbog utakmice sam uzeo bolovanje do subote - rekao je jedan navijač koji je strpljivo čekao u redu.

Zašto do subote kad je utakmica idući četvrtak?

Dinamo - ulaznice za utakmicu protiv Spartaka
1/12

- Pa u petak ću se trijezniti nakon što izborimo europsko proljeće i u subotu na posao - odgovorio je.

No, pojavio se i jedan problem. Sustav za internetsku prodaju ulaznica prvo se zbog velike navale srušio, a sada je nestabilan. Od navijača doznajemo da više od sat vremena pokušavaju 'online' kupiti ulaznicu.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju za ulaznice

Ključne riječi

Komentara 13

ZO
zoranos
12:22 02.11.2018.

Neka čekaju ja ću gledati El na HRT-u kao i svake godine četvrtkom. A joooooj da baš ove godine HRT nije kupio utakmice EL??? Bravo Bruno Kovačević - sportski genij koji je po prvi puta u povijesti izgubio i prava na reprezentaciju jer je ponudio 20% veću cijenu iako mu se gledanost bila 2 milijuna ljudi. Eto kada diletantima date da Vam vode nešto!

DU
Deleted user
20:10 02.11.2018.

Kao dinamovac, jadno je kada navijači dolaze samo na ovakve utakmice, gdje su kada klubu ne ide najbolje ili u nekim prosječnim utakmicama

Avatar Zgubider.
Zgubider.
12:25 02.11.2018.

"...Blagajne za utakmicu koja se igra u četvrtak u 21 sat otvorile su se jutros u 10 sati, no veća skupina navijača pojavila se već u sedam ujutro. ..."___To je tako kad je ljudima posao "zadnja rupa na svirali"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije