Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY O LUKI Novi strateg Tottenhama vjeruje u hrvatskog organizatora igre

Redknapp: Modrić može biti zvijezda Tottenhama

01.11.2008.
u 10:22

Biranim riječima se izrazio trener Tottenhama Harry Redknapp o hrvatskom nogometašu Luki Modriću, naglasivši kako on ima potencijal da postane vođa i zvijezda premierligaške momčadi.

Hrvatski veznjak bio je u središtu pažnje u utakmici u kojoj su Spursi izvukli bod kod Arsenala u posljednjim minutama utakmice okrenuvši zaostatak od dva gola u konačnih 4:4.

Engleski mediji ocijenili su Modrićevu igru ključnom za preokret, pa su krenule usporedbe s istinskim velikanima tog kluba kao što su bili Paul Gascoigne i Glenn Hoddle, uz dodatak da su u Tottenhamu uvijek cijenili dobre razigravače.

Redknapp je također oduševljen onime što Luka pokazuje na travnjaku:
- Modrić bi mogao briljirati u klubu, biti istinska zvijezda, kao što je bio sjajan na utakmici Engleske i Hrvatske na Wembleyju prošle godine. Njegov način razmišljanja na terenu je sjajan, moramo mu davati loptu jer on dobro otvara prostor.

- Dajte mu loptu, recite igračima da ga opskrbljuju loptama. On je sjajan igrač - dodaje Redknapp koji je o Luki pričao i s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem.

- Bilić kazuje da je on talent i svjetska klasa. Protiv Arsenala je bio zastrašujuće dobar. Ima mozak za nogomet - zaključio je trener Spursa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije