Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA PRODAJE

Redknapp: Modrić i Bale ostaju!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
02.05.2011.
u 09:55

Unatoč tome što mu se Ferguson divi, a i niz drugih velikana pokazuje interes za veznjaka, Redknapp je odlučan - Modrića ne da iz Tottenhama!

U prilog mu ne ide činjenica da Spursi lagano gube bitku za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone, no glavnih se uzdanica, Modrića, Balea i Van der Vaarta, neće odreći.

- Mrzim što se govori da ćemo ih prodati. Tako ne možemo napredovati nego samo ako kupimo još jednog ili dvojicu vrhunska igrača koji bi pomogli novom ulasku u Ligu prvaka - istaknuo je trener londonske momčadi vrativši se malo u prošlost.

- I Gareth i Luka došli su u klub onda kada nismo bili u LP znajući da smo dobra ekipa, sada im moramo pokazati da ozbiljno mislimo - rekao je Harry i najavio razgovor s predsjednikom Levyjem na tu temu.

Naravno, dodaje da mu za uspjeh treba novac.

- Ne treba nam 75 milijuna funti za pojačanja kao što je to napravio Chelsea, ali moramo pozitivno razmišljati i nastaviti napredovati.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:15 02.05.2011.

Trebaju još jednog dobrog veznjaka i jednog klasičnog centarfora pa buju izgledali kao prava momčad. Ona priča Kranjčar-Vučinić bi im bila idealno rješenje za napadača, onda sam još jedan dobar u sredini !!!!

LA
lacković
20:46 02.05.2011.

ako će ga i dalje žrtvovati ko zadnjeg veznog, nek bježi što dalje od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije