Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Dobre ocjene za hrvatske reprezentativce

Redknapp: Imali smo sreće, ali i hrabrosti

02.11.2008.
u 09:32

Trener Tottenhama Harry Redknapp objektivno je nakon pobjede nad Liverpoolom priznao da njegova momčad možda i nije zaslužila pobijediti boljeg suparnika...

- Istina je, izazivali smo često puta sreću. Ipak, naš je karakter bio fenomenalan – rekao je Redknapp nakon 2-1 pobjede u posljednjoj subotnjoj utakmici 11. kola Premiershipa.

Čitatelji Sky Sportsa: Modrić igrač utakmice


Luku Modrića na Goal.comu su ocijenili sa 7.5, a Ćorluku s nešto slabijom sedmicom. U pobjedničkoj su momčadi s većim ocjenama nagrađeni samo stoperi: kapetan Ledley King dobio je osmicu, a Jonathan Woodgate 7.5, kao i Modrić.
Čitatelji Sky Sportsa, proglasili Modrića za igrača utakmice. Kombinirano su mu dodijelili ocjenu 8, dok su novinari bili tek nešto stroži, te su procijenili Modrićevu igru za 7.
U Timesu su Ćorluku i Modrića ocijenili sa 6, a po njihovom mišljenju je najbolji na terenu kod domaćina bio Bentley (7). Zanimljivo kako je novinar Timesa daleko bolje ocijenio igrače Liverpoola, pa su tako Gerrard, Kuyt i strijelac autogola Carragher dobili 7.
- Priznajem da je Liverpool bio sjajan, priznajem i da smo imali puno sreće. Bilo je jako teško protiv Benitezovih igrača.

- U drugom smo poluvremenu, kada smo igrali s dvojicom napadača, bili mnogo izravniji prema golu. Zanimalo me možemo li ih udariti odmah u začetku njihova napada. I uspjelo je.

- Trudili smo se i nismo posustajali. Zato svaka čast mojim igračima.

Na pitanje kako je uspio donijeti Tottenhamu sedam bodova u samo tjedan dana, Redknapp je odgovorio:

- Samo se smijem. Morate biti pozitivni prema igračima. Ukoliko sam izgledam potišteno, oni će igrati potišteno.

Redknappu četiri milijuna funti bonusa za opstanak
Engleski dnevnik Mirror pod apelom “ekskluzivno” objavio je informaciju o ogromnoj premiji koju će treneru Harryju Redknappu isplatiti čelnici Tottenhama...

Ugovorom se predsjednik londonskoga nogometnog kluba Daniel Levy Redknappu obvezao isplatiti četiri milijuna funti ukoliko ove sezone Tottenhamu sačuva premierligaški status.

Redknapp je potpisao četverogodišnji ugovor (do kraja ove sezone pa još cijele tri). Za svaku će inkasirati po četiri milijuna.

Nastavi li u pobjedničkom ritmu (sedam bodova u tri utakmice i unutar tjedan dana), na kraju će sezone, za svega 7,5 mjeseci rada, inkasirati osam milijuna funti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije