Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJEN

Pogledajte kako izgleda bolid Red Bulla za iduću sezonu

formula 1
Foto: Reuters
1/2
19.02.2018.
u 18:15

Ekipa austrijskog vlasnika Dietricha Mateschitza je danas preko društvenih mreža i vlastite internetske stranice pokazala prve fotografije bolida RB14.

Momčad formule 1 Red Bull predstavila je novi bolid za novu sezonu koja počinje 25. ožujka u Melbourneu.

Ekipa austrijskog vlasnika Dietricha Mateschitza je danas preko društvenih mreža i vlastite internetske stranice pokazala prve fotografije bolida RB14.

Novi RB14 pokreće Renaultov V6 hibridni motor koji će treću godinu zaredom nositi ime TAG Heuer, a bolidom će upravljati Daniel Ricciardo i Max Verstappen. Ovo bi mogla biti zadnja godina da Red Bullove bolide pokreću Renaultovi motori s obzirom da je francuski proizvođač najavio raskid dugogodišnjeg ugovora na kraju ove godine.

Novi bolid jest plavo – crne boje u stilu kamuflaže što nije tipično za Red Bull koji je prošle dvije sezone koristio poznatu tamno plavo – crvenu kombinaciju za svoje bolide. Međutim, iz Red Bulla su naglasili kako je ovo privremena boja liverije, a prave boje otkrit će na predsezonskim testiranjima u Barceloni.

Komentara 3

09
09051972
20:12 19.02.2018.

Valjda za ovu sezonu. Korny 87 to ustvari je nova boja bolida.

DU
Deleted user
18:58 19.02.2018.

Gospodine novinaru, red bull svake godine koristi privremene boje za trening tijekom veljače. Zašto to uopće spominješ u tekstu, ako je to opće poznato. Malo je bilo priče o samom bolidu i promjenama koje su zapravo bitne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije