Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Rebiću dvadesetak minuta u remiju na gostovanju

Wolfsburg - Eintracht
Foto: DPA/Pixsell
22.04.2019.
u 22:31

Josip Brekalo ostao je na klupi Wolfsburga

U posljednjoj utakmici 30. kola njemačkog prvenstva Wolfsburg i Eintracht iz Frankfurta odigrali su 1:1. Goste je u vodstvo doveo De Guzman (78.), a bod domaćima spasio je Brooks (90.).

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Eintracht od 69. minute, dok je Josip Brekalo ostao na klupi Wolfsburga.

Četvrti Eintracht sada ima 53 boda, osam manje od trećeg RB Leipziga, a dva više od pete Borussije iz Mönchengladbacha, dok je Wolfsburg deveti sa 46 bodova, koliko ima i osmi Werder.

Na vrhu je Bayern sa 70 bodova, jednim više od druge Borussije iz Dortmunda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije