Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRAVIO IBRINU GREŠKU

Rebić zabio u pobjedi Milana na gostovanju, u završnici zaigrao i Mandžukić

Serie A - Bologna v AC Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
30.01.2021.
u 17:24

Rebić je doveo Milan u vodstvo u 26. minuti. Najbrže je reagirao nakon što je vratar Bologne Skorupski obranio kazneni udarac Zlatanu Ibrahimoviću

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić bio je strijelac prvog gola za Milan u 2:1 (1:0) gostujućoj pobjedi protiv Bologne u susretu 20. kola talijanskog prvenstva.

Rebić je doveo Milan u vodstvo u 26. minuti. Najbrže je reagirao nakon što je vratar Bologne Skorupski obranio kazneni udarac Zlatanu Ibrahimoviću. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Rebića, a igrao je do 62. minute.

Na 2:0 je iz još jednog kaznenog udarca za Milan povisio Kessie u 55. minuti dok je poraz Bologne ublažio Poli u 81. minuti. Mario Mandžukić igrao je za Milan od 73. minute.

Ovom pobjedom Milan je stigao do učinka od 46 bodova na prvoj poziciji. Slijede Inter (41), Roma (37), Juventus (36)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije