Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Rebić golčinom odlučio derbi u Rimu, Milan zadržao korak za vodećim Interom

Serie A - AS Roma v AC Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
28.02.2021.
u 22:40

Mario Mandžukić nije konkurirao za sastav Milana zbog ozljede

Nogometaši Milana svladali su u derbiju 24. kola Romu na gostovanju s 2:1, a pobjednički pogodak u 58. minuti zabio je Ante Rebić.  

Hrvatski nogometaš prihvatio je proigravanje suigrača Alexisa Saelemaekersa, okrenuo svoga čuvara Gianlucu Mancinija, pa zatim krasno iskosa ljevicom pogodio suprotni kut.

Gosti iz Milana poveli su u pred sam kraj prvoga dijela, kada je Franck Kessie realizirao najstrožu kaznu. Roma je uzvratila u 50. minuti, a kao strijelac se iskazao Jordan Veretout.

Nakon pogotka Rebića rezultat se više nije mijenjao, a Milan se zahvaljujući toj pobjedi vodećem Interu približio na četiri boda. Inter ih ima 56, a trećeplasirani Juventus 46 uz utakmicu manje. Četvrtoplasirana Atalanta također ima 46 bodova.

Mario Mandžukić nije konkurirao za sastav Milana zbog ozljede.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije