Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još čeka pogotke

Rebić: Više volim igrati na boku, ali mogu biti i klasični centarfor

Ante Rebić
Foto: JENNIFER LORENZINI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
07.12.2020.
u 16:21

- Meni je važnije da pobjeđujemo i da klubu ide dobro, a doći će i golovi - kazao je hrvatski napadač

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zbog ozljede Zlatana Ibrahimovića u posljednje tri utakmice u dresu Milana igrao klasičnog centarfora, ističe da mu je draže igrati na poziciji krilnog napadača.  

- Više mi odgovara igrati na lijevom boku kao krilni napadač. No, mogu igrati i klasičnog centarfora, glavno da to koristi momčadi -izjavio je za talijanske medije Rebić, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac AC Milana u domaćem prvenstvu sa 11 golova, ali ove sezone na svom kontu ima tek dvije asistencije. 

 - Meni je važnije da pobjeđujemo i da klubu ide dobro, a doći će i golovi. Sedam tjedana trebalo mi je da se oporavim od ozljede lakta i nadam se da ću uskoro biti u formi u kakvoj sam bio prije ozljede - dodao je Rebić, koji je u nedjelju bio asistent za drugi gol Milana u pobjedi 2:1 protiv Sampdorije u 10. kolu talijanskog prvenstva. Vodeći Milan ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije