Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Rebić nesebično asistirao Joviću i tako pomogao Eintrachtu da ostane u igri

Ante Rebić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
11.04.2019.
u 22:58

Odlično su prošla i oba londonska kluba, Chelsea i Arsenal, a jako zadovoljna može biti i Valencia

Nogometaši Arsenala napravili su velik korak prema polufinalu Europske lige. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici svladali su s 2:0 Napoli u Londonu, a prvi pogodak je postigao Aaron Ramsey nakon krasne momčadske akcije u 15. minuti. 

Deset minuta kasnije je prema golu udarac uputio Lucas Torreira, a lopta se nesretno obila od noge braniča Kalidoua Koulibalyja u mrežu talijanskog sastava.

Dobar je posao odradila i Benfica, koja je u Lisabonu s 4:2 pobijedila Eintracht iz Frankfurta. Njemački je klub već od dvadesete minute morao bez isključenog Obitea Evana N'Dicka, a prvo ime utakmice je bio taj silno hvaljeni mladić Joao Felix.

Postigao je hat-trick (21., 43. i 54. minuta), a jedan je pogodak za domaćina upisao i Ruben Dias (50.). Ipak, Eintracht je uspio ostati u igru zahvaljujući Luki Joviću (40.) i Goncalu Pacienciji (72.), a prvi prvom pogotku Eintrachta je Ante Rebić odigrao važnu ulogu. 

Hrvatski reprezentativac je s lijeve strane ujurio u šesnaesterac, ali umjesto da sam okonča akciju, što je mogao, izabrao je sigurniju varijantu i u sredini poslužio Jovića. U igri se zadržao do 68. minute.

Chelsea i Valencia su odradili golem posao na gostovanjima. Chelsea je s 1:0 porazio u Pragu Slaviju (Kovačić igrao do 68. minute), dok je u španjolskom okršaju Valencija svladala Villarreal 3:1. Zanimljivo, gosti s Mestalle su drugi i treći gol zabili u sudačkoj nadoknadi!

 

Komentara 2

FI
Fisherman
23:40 11.04.2019.

rebic je bio dobar. pun žara i želje. šteta što nije dobivao baš dobre lopte i što im je danas obrana bila šuplja..

VD
van der vaart
13:44 12.04.2019.

Ovaj Eintracht, je zapravo Kovaceva momcad, on ju je kreirao, te donio Rebica, Jovica, Kostica i Gacinovica, taka da, ovogodisnje vrhunske igre si zapravo njegovo djelo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije