Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Rebić i Kovač oči u oči: Eintracht do Lige prvaka mora preko naslova željnog Bayerna!

Foto: DPA/Pixsell
1/3
12.05.2019.
u 21:39

Oba gola za goste postigao je Ujah (53, 57) početkom drugog poluvremena

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta tri su dana nakon ispadanja u polufinalu Europske lige od Chelseaja doživjeli još vrlo jedan težak udarac u borbi za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Izgubili su u susretu pretposljednjeg, 33. kola njemačkog prvenstva na svom terenu od Mainza 05 s 2:0 (0:0).

Oba gola za goste postigao je Ujah (53, 57) početkom drugog poluvremena.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić odigrao je čitavu utakmicu za Eintracht koji je ostao šesti sa 54 boda, te sada ima jedan manje od četvrte Borussije iz Mönchengladbacha i petog Bayera iz Leverkusena.

Eintracht u posljednjem kolu ide na gostovanje kod Bayerna.

Mainzu ova tri boda nisu značila previše budući da je ostao dvanaesti sa 40 bodova.

Na vrhu je Bayern sa 75 bodova, dva više od druge Borussije Dortmund.

Komentara 1

NI
Nini istrijan
18:43 13.05.2019.

Eintrachtu je ovo treci poraz u nizu i ocito je da su se isto tako dobro iscijedili u utakmici protiv Chelsea.Na zalost nisam optimist kad je u pitanju tekma protiv Bayerna i Eintracht je svojim losim utakmicama izgubio sanse zaa Ligu prvaka.Bit ce sretan ako dodje do kvalivikacija za Evropsku Ligu. Jovic je vec u mislima u Madridu a Rebic je jednostavno lose igra i nista mu ne polazi za rukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije