Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid
Povratak na članak

Realovi igrači ne žele Ronalda za kapetana

U Real Madridu došlo je do raskola među igračima, ponajviše zbog toga što predsjednik Florentin Perez namjerava kapetansku vrpcu dati Cristianu Ronaldu

Komentari 2

KR
krekavac
11:49 09.12.2010.

Uopće nije čudno što ga ignoriraju, a da bude kapetan to je neprihvatljivo skroz i više razloga... Treba biti realno i priznati da je trenutno jedan od najboljih igrača na svijetu, ali isto tako treba realno priznati da je jedanan od najomraženijih nogometaša izvan terena

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:24 10.12.2010.

Što je sporno u njegovom ponašanju...jel kad napravil grub faul, pljunul nekog...il morti njegov privatni život - fura dobar auto i uvjek mu je na suvozačkom mjestu raskošna plavuša. Znači samo jal i ništ više zato jer je masno plaćen...i to je to !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.