Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modrić se odmarao

Real u La Coruni pregazio Deportivo, Mateo Kovačić odličan

Real - Deportivo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.04.2017.
u 01:04

Na ljestvici vodi Barcelona sa 78 bodova koliko ima i Real Madrid.

Nogometaši Real Madrida i Barcelone ostvarili su uvjerljive pobjede u susretima 34. kola Primere ostavši bodovno poravnati, no 'Kraljevski klub' ima i utakmicu manje.

Real Madrid je u La Coruni pobijedio Deportivo 6-2, dok je Barcelona na Camp Nou deklasirala Osasunu 7-1.

Zinedine Zidane je odmarao Cristiana Ronalda, Luku Modrića i Karima Benzemu, zbog suspenzije je izostao Sergio Ramos, a zbog ozljede Gareth Bale, no Real je pružio sjajnu predstavu.

Odlično je igrao i Mateo Kovačić koji je sudjelovao u akcijama kod dva gola.

Gosti su poveli već nakon 53 sekunde, a zabio je Alvaro Morata. Isco je u sedmoj minuti pogodio vratnicu, a isto je učinio i Asensio u 12 minuti. Na 2-0 povisio je James Rodriguez u 13. minuti, a akciju uoči gola poveo je Kovačić.

James je zabio i u 66. minuti, a golove za Real postigli su i Lucas Vazquez (44), Isco (77) i Casemiro (87). Za Deportivo zabili su Florin Andone (35) i Joselu (84).     

Na ljestvici vodi Barcelona sa 78 bodova koliko ima i Real Madrid. Barca ima bolju razliku pogodaka, ali Real ima utakmicu manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije