Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Real traži trenera: predsjednik Perez ima svog favorita

Florentino Perez
Foto: Reuters
1/6
31.05.2018.
u 17:00

Prije sedam dana Pochettino je produžio s Tottenhamom do 2023., ali navodno u ugovoru postoji klauzula po kojoj može otići stigne li ponuda od madridskog Reala

Zinedine Zidane šokirao je Realove navijače objavom da odlazi s Bernabeua. Francuski trener izjavio je kako igračima treba promjena, jer da ih više nema što tražiti nakon svega što su s njim napravili i osvojili.

Naravno, predsjednik kluba Florentino Perez odmah je krenuo u potragu za novim trenerom, a Marca piše kako je Argentinac Mauricio Pochettino vrlo blizu Madrida te da su pregovori u tijeku.

Florentino Perez
1/22

Prije sedam dana Pochettino je produžio s Tottenhamom do 2023., ali navodno u ugovoru postoji klauzula po kojoj može otići stigne li ponuda od madridskog Reala.

I kladionice su objavile tečajeve za novog trenera Reala, a favorit je upravo Mauricio Pochettino (1,80). U ponudi su još Arsenalov bivši trener Arsene Wenger (2,50), te njemački izbornik Joachim Löw, Antonio Conte i Maurizio Sarri (po 8).

Florentino Perez
1/11

Komentara 9

Avatar southman
southman
17:54 31.05.2018.

Pa taman posla da uzme trenera koji nikada ništa u životu nije osvojio !? Conte je najbolji izbor !!

RO
robertbruckner
18:01 31.05.2018.

Treneri iz prve lige nama ich puno nema ich kaj bi ich mogao nabrojit na prste jedne ruke jer su ich muslimani sve doveli u svoje klubove u europi. Doduse Perez nije bogec bistricki ali nije niti pijani musliman koji ima love ko dreka a svojim gradjanima neda nikaj od Toga to vam je ta demokracija komunisticka i kod muslimana-sve meni. Sjecate se saha Reze Pahlavija iz irana kojeg su muslimani srusili????? sah je svakome clanu familije jednostavno tako za nista dao godisnje 2000$ od nafte, od ovih sadasnjih muslimana to je nezamisljivo-sve meni njihov je moto pa i neka kosta Nemair 220 milijuna + 40 na ruke njegovom ocu jer je "uspio" nagovorit sina da dojde u Pariz. Kome uzet trenera vidjet cemo uskoro.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:03 31.05.2018.

A kaj je sa Jurom i Bilićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije