Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA LIGA

Real teškom mukom slomio Valladolid, Modrić bolji od Čopa

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
03.11.2018.
u 18:19

Real je do pobjede došao tek u 83. minuti, kada je udarac Juniora Vinicusa nesretno pogodio braniča gostiju Kika i završio u mrežu.

U dvoboju 11. kola Primere Real je u Madridu teškom mukom pobijedio Valladolid s 2-0 zahvaljujući autogolu sedam minuta prije kraja susreta. 

Real je do pobjede došao tek u 83. minuti, kada je udarac Juniora Vinicusa nesretno pogodio braniča gostiju Kika i završio u mrežu. U 87. minuti Benzema je izborio jedanaesterac, a Ramos je s "bijele točke" pogodio za konačnih 2-0. 

Valladolid se postavio vrlo hrabro na Bernabeu,  njegovi igrači su u drugom dijelu čak dvaput pogađali gredu. Na drugoj strani Real je igrao beskrvno, kao da očito nije pomogla smjena Julena Lopeteguija kojeg je na klupi privremeno zamijenio Santiago Solari. Kod Valladolida je u 84. minuti u igru ušao i Duje Čop, dok je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Real.  

Vodi Barcelona s 21 bodom ispred Atletica i Alavesa koji imaju po 20, Real je sada šesti s 17 bodova, a Valladolid osmi s 16 bodova. 

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

KO
kodifan
01:04 04.11.2018.

bez Ronalda slabiji su 50%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije