Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši rezultati

Real Sociedad smijenio trenera

Asier Garitano
Foto: NordPhoto/PIXSELL
27.12.2018.
u 14:30

U 17 kola momčad je upisala tek pet pobjeda i nalazi se na 15. mjestu sa 19 bodova

Nakon samo sedam mjeseci trener španjolskog prvoligaša Real Sociedada Asier Garitano dobio je otkaz, a naslijedio ga je Imanol Alguacil, koji je vodio B momčad.

Garitano je u lipnju preuzeo Real Sociedad, ali nije uspio ostvariti željene rezultate. U 17 kola momčad je upisala tek pet pobjeda i nalazi se na 15. mjestu sa 19 bodova, odnosno četiri boda iznad zone ispadanja, s tim da je izgubila posljednje četiri prvenstvene utakmice. 

Imanol Alguacil je dio igračke karijere proveo u Real Sociedadu, a u klubu je trener od 2011. godine, s tim da je većinu vremena bio na kormilu B momčadi. Također, u završnici prošle sezone vodio je prvu momčad nakon što je otkaz dobio Eusebio Sacristán.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije