Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Real slavio uz sjajnu utakmicu Modrića i projektil Kroosa, pogledajte pogodak

Champions League - Real Madrid v Borussia Monchengladbach
Acero/ABACA/PIXSELL
15.12.2020.
u 23:49

Luka Modrić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu u ovako jakom tempu. Uz Kroosa, Benzemu i Ramosa je jedan od najboljih igrača španjolskog prvaka i u 35. godini života

Real Madrid slavio je u "preuranjenoj" utakmici 19. kola španjolske Primere na svojem terenu protiv Athletic Bilbaa 3:1 (1:0) i izjednačio se s društvom na vrhu ljestvice.

Prvi dio je obilježio utakmicu, pogotovo 13. minuta susreta kad je Raul Garcia već uspio skupiti dva žuta kartona (prvi je dobio u osmoj) te bio primoran napustiti igru.

Real je to iskoristio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kad je Toni Kroos s 25 metara raspalio projektil u donji kut Bilbaova gola. Definitivno kandidat za pogodak kola, ako ne i nekog dužeg vremenskog perioda.

No, Baskijci su se čudesno vratili pogotkom desnog beka Cape nakon odbijanca u kaznenom prostoru Reala u 52. i, kako se Bilbao branio, na trenutke se očekivao još jedan neočekivani kiks Reala.

Iako se momčad sa San Mamesa na stadionu Alfredo di Stefano branila disciplinirano i požrtvovno, nisu mogli zadržati bod protiv moćnog suparnika. Poentirao je Realov talisman Karim Benzema u 74. minuti susreta, a potvrdio pobjedu u 92. za konačnih 3:1.

Luka Modrić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu u ovako jakom tempu. Uz Kroosa, Benzemu i Ramosa je jedan od najboljih igrača španjolskog prvaka i u 35. godini života.

Real se ovom pobjedom izjednačio na 26 bodova s dvije momčadi ispred sebe, vodećim Real Sociedadom i gradskim rivalom Atleticom. S druge stane, Athletic Bilbao je, unatoč krvavoj borbi, ostao na 13. mjestu s 14 bodova koliko imaju još tri momčadi - Valencia, Elche i Alaves.

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:29 16.12.2020.

Opet je Zidane uspio uskrsnuti Real. Naravno i povratak Ramosa je dosta tome pridonio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije