Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real se raspucao protiv Betisa, a Atletico u susretu s Granadom

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
15.10.2016.
u 23:14

U sastavu Reala još uvijek nema ozlijeđenog hrvatskog kapetana Luke Modrića, dok je Mateo Kovačić igrao do 65. minute

Tri uvjerljive pobjede favorita obilježile su subotnje dvoboje 8. kola španjolskog nogometnog prvenstva, a u posljednjoj je utakmici Real Madrid slavio sa 6:1 (4:0) na gostovanju kod Betisa. 

Već nakon prvih 45 minuta su aktualni europski prvaci vodili 4:0 pogocima Varanea (4), Benzeme (31), Marcela (39) i Isca (45). U drugom dijelu je još jednom pogodio Isco (62), a konačnih 6:1 postavio Cristiano Ronaldo (78). Jedini pogodak za domaće postigao je Cejudo (55).

U sastavu Reala još uvijek nema ozlijeđenog hrvatskog kapetana Luke Modrića, dok je Mateo Kovačić igrao do 65. minute, kad ga je zamijenio Lucas.

U subotu je najuvjerljiviju pobjedu ostvario madridski Atletico koji je pred svojim navijačima s čak 7:1 porazio Granadu uz 'hat-trick' Yannicka Carrasca, a belgijski je reprezentativac imao i dvije asistencije.

Barcelona je na Camp Nou s 4:0 pobijedila Deportivo, a cijelu je utakmicu za Katalonce igrao Ivan Rakitić.

Sevilla je s 3:2 slavila na gostovanju kod Leganesa i ostala na bod od vodećeg dueta iz španjolske prijestolnice. Sevilla će u utorak gostovati kod Dinama u Maksimiru, u utakmici 3. kola Lige prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije