Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Real remizirao kod Leganés, Watfordov vratar darovao Arsenal

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.04.2019.
u 23:45

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitavu utakmicu za Real te je sjajnom dubinskom loptom proigrao Benzemu u akciji kod pogotka

U posljednjem susretu 32. kola španjolskog nogometnog prvenstva Leganés i Real iz Madrida su igrali 1-1 (1-0).

Domaće je u vodstvo doveo Jonathan Silva (45) na samom isteku prvog poluvremena, a poravnao je Benzema (50) početkom nastavka.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitavu utakmicu za Real te je sjajnom dubinskom loptom proigrao Benzemu u akciji kod pogotka. Vratar Leganésa Cuellar obranio je prvi pokušaj Francuza, ali centarfor Reala najbrže je reagirao na odbijanac i izjednačio.

Treći Real sada ima 61 bod, 13 manje od vodeće Barcelone, a četiri manje od gradskog rivala Atletica koji se nalazi na drugom mjestu, dok je Leganés 11. sa 41 bodom.

U posljednjoj utakmici 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je kao gost svladao Watford sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog gola bio je Aubameyang u 10. minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara Fostera. Samo minutu potom crveni je karton dobio kapetan domaćih Deeney, no rezultat se više nije mijenjao.

Ovom pobjedom Arsenal je skočio na četvrto mjesto sa 66 bodova, jednim manje od trećeg Manchester Uniteda, a istim brojem bodova kao i peti Chelsea, koji je odigrao utakmicu više, dok je Watford ostao 10. s 46 bodova.

Na vrhu je Liverpool s 85 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Real Madrid
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije