Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
France Footbal tvrdi

Real pripremio 280 milijuna eura za Mbappea

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
25.03.2019.
u 15:01

Mbappe je, piše list, najveća želja trenera Galacticosa Zinedinea Zidanea

Aktualni europski prvak Real Madrid pripremio je čak 280 milijuna eura za napadača PSG-a Kyliana Mbappea, tvrdi France Football.

Mbappe je, piše list, najveća želja trenera Galacticosa Zinedinea Zidanea, koji tvrdi da bi mu Francuz riješio sve probleme u napadu nastale otkako je klub napustio Cristiano Ronaldo.

France Football tvrdi da će pregovori uskoro početi i da treba očekivati pravu nogometnu sapunicu tijekom ovog ljeta te sigurni svjetski rekord u cijeni transfera ako do transfera zbilja dođe. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

OV
Ovozemaljski
15:08 25.03.2019.

Ništa nije preskupo kad za to postoji kupac, ali ovo je postalo pregadljivo! Najbolji nogomet i najviše navijača je bilo kad se igralo za "slavu"!

KO
kodifan
16:35 25.03.2019.

u kojim apoenima..i gdje su složeni novci...pod krevetom možda...???

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:18 25.03.2019.

280 000 000 eura!?bolesno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije