Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob s Mourinhom

"Real povjerljivo": Perez uopće nije htio Luku, već Isca i Cazorlu

Luka Modrić
NPH/Pixsell
08.02.2013.
u 21:54

Predsjednik madridskoga Reala želio je dovesti dvojac iz Malage, no portugalski stručnjak nije želio ni čuti...

Tek je ovih dana u javnost procurilo kakva se drama odvijala u madridskom Realu uoči kupovine Luke Modrića iz Tottenhama. List El Confidencial otkrio je da hrvatski veznjak navodno \"nije bio ni u peti\" predsjedniku madridskoga Reala Florentinu Perezu. Štoviše, izgleda kako mu je bio tek treća opcija. Naime, Perez je još prije godinu dana navijao da kraljevski klub kupi dvojac iz financijski posrnule Malage, iznimno talentiranoga ofenzivnog veznjaka Isca i krilnog napadača Santija Cazorlu. Malaga im je njih dvojicu u paketu dvaput nudila za 35 milijuna eura, no kad je Perez s prijedlogom pojačanja došao do trenera Josea Mourinha, ovaj ga je navodno hladno otpilio inzistirajući isključivo na Luki Modriću.

Opcija dovođenja Isca i Cazorle ponovo je bila aktualna nakon Eura, kada su ljudi iz upravljačkih struktura Reala tražili da ih se dovede, no Mourinho se opet pravio \"gluh i slijep\" i vidio samo Modrića...

Komentara 2

C1
c11dugi
22:58 08.02.2013.

Kako god bilo, nema dileme da je Luka izvanserijski igrac. Mislim da se na prste jedne ruke mogu nabrojati vezni igraci koji su u stanju poslati onakav pasing napadacu, skoro preko cijelog igralista. Radi takvih poteza gledamo i volimo nogomet.

IV
ivaan
22:18 08.02.2013.

. Ja vjerujem da će vrijeme pokazati da je Mourinho bio upravu. Ovi što se naslađuju trenutnoj situaci, siguran sam da neće još dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije