Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana zvijezda

Igra milijuna: Real mijenja sponzora kako bi doveo Neymara?

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.03.2018.
u 11:45

Madridski Real pokazao je veliko zanimanje za Neymara, a u transferu bi mogao pomoći - Nike

Neymar je krajem prošlog mjeseca ozlijedio stopalo te je otišao u Brazil na operaciju. Igrača PSG-a čeka malo duži oporavak te će do kraja sezone biti izvan terena. Brazilska zvijezda svojim je prijateljima priznao kako se više nema namjeru vraćati u Pariz.

Očito se razočarao jer u PSG-u nije dobio ono čemu se nadao. Kod navijača nije dosegnuo status kakav je želio, a nakon ispadanja iz Lige prvaka želja za ostankom u Parizu se raspršila. Španjolski i brazilski mediji pišu kako Neymar više ne želi igrati za PSG koji ga prošlog ljeta doveo iz Barcelone za 222 milijuna eura.

Neymar
1/18

Parižani su mu spremni ponuditi godišnju plaću od 30 milijuna eura, ali teško da će Brazilac to prihvatiti. Sada se PSG okreće prodaji. Ima mnogo zainteresiranih klubova, ali je pitanje koji od njih može platiti 400 milijuna eura. Madridski Real pokazao je veliko zanimanje za Neymara, a u transferu bi mogao pomoći - Nike.

Naime, američka tvrtka sportske opreme dala je Madriđanima zanimljivu ponudu. Nike bi platio dio transfera raskine li Real ugovor s Adidasom, piše madridski AS.

Nike (Manchester United i Barcelonu) i Adidas (Real i Chelsea) godinama se bore za najbolje svjetske klubove. Kraljevski klub dobio bi od Nikea mnogo bolji ugovor od onog koji trenutačno imaju s Adidasom.

Njemački proizvođač sportske opreme Realu plaća 40 milijuna eura po sezoni, dok Manchester United od Nikea dobiva 90 milijuna eura uz još razne bonuse. Barcelona od Nikea zaradi 105 milijuna eura godišnje, te još 50 milijuna od bonusa.

Neymar ima dugogodišnji ugovor s Nikeom, baš kao i Cristiano Ronaldo. Nike bi ovim potezom dodatno ojačao svoju poziciju na tržištu te sebi i Realu osigurao dodatne prihode.

Komentara 8

KT
komen_tar
11:48 13.03.2018.

Manchester united kod Adidasa vec nekoliko sezona...

BI
billynik
12:50 13.03.2018.

Bez imalo srama izmislite priču - vrhunsko novinarstvo??

Avatar Abcda
Abcda
13:34 13.03.2018.

1) Neymar ima ugovor sa PSG-om i ne moze otici kad hoce. 2) treba vidjeti oce li taj igrac poslije ozbiljne ozljede ponovo biti kao i prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije