Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Real mjesec dana bez Hazarda

Eden Hazard
JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.02.2021.
u 23:41

Hazard stoga neće biti na raspolaganju "kraljevskom" klubu za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atalante u Bergamu 24. veljače

Španjolski nogometni prvak sljedećih mjesec dana neće moći računati na belgijskog reprezentativnog veznjaka Edena Hazarda zbog ozljede butnog mišića. 

Hazard stoga neće biti na raspolaganju "kraljevskom" klubu za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atalante u Bergamu 24. veljače, a upitan je i njegov nastup u derbiju španjolskog prvenstva protiv vodećeg Atletica iz Madrida koji je na programu 7. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije