Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Real Madrid se vratio na pobjednički kolosijek, Modrić dokrajčio Valladolid

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.03.2019.
u 23:04

Početkom drugog poluvremena domaći igrač Oscar Plano radi nepotreban prekršaj na lijevom beku Reala Odriozoli u kaznenom prostoru i Karim Benzema u 51. minuti iz penala pogađa za vodstvo Reala 2-1. U 59. minuti Benzema još jednom trese mrežu za 3-1

Nakon dva uzastopna poraza od Barcelone i neočekivanog ispadanja u osmini finala Lige prvaka, nogometaši Real Madrida iskupili su se gostujućom pobjedom 4-1 protiv Valladolida, ali do nje su došli uz puno sreće.

U 12. minuti Valladolid nije iskoristio penal, Ruben Alcaraz pucao je iznad gola. No, samo dvije minute kasnije Sergio Guardiola zabija za Valladolid, ali nakon pregleda VAR-a gol je poništen zbog zaleđa. Ipak, Valladolid je poveo golom Anuara u 29. minuti. No, domaćini su se kratko veselili, jer Raphael Varane u 34. zabija za 1-1.
 
Početkom drugog poluvremena domaći igrač Oscar Plano radi nepotreban prekršaj na lijevom beku Reala Odriozoli u kaznenom prostoru i Karim Benzema u 51. minuti iz penala pogađa za vodstvo Reala 2-1. U 59. minuti Benzema još jednom trese mrežu za 3-1. A konačnih 4-1 postavio je najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, koji je uz odličan dribling zabio u 85. minuti.  


 
Napadač Duje Čop je za Valladolid igrao od 73. minute.
 
Hrvatski veznjak Marko Rog ostao je na pričuvnoj klupi Seville, koja je na domaćem terenu svladala Real Sociedad s 5-2, a trostruki strijelac bio je Wissam Ben Yedder (48, 58, 61).

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši na svijetu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
10:39 11.03.2019.

ovo je trebalo naglasiti na kraju teksta, najbolji svjetski nogometa!... protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, jedan real se muči kao da igra sa 8 igrača protiv bayerna... zašto sad nije bilo skandiranja navijača reala modriću? i općenito realovcima? zašto su postali predmet sprdnje u španjolskoj, a otišao im je 'samo' c ronaldo? ovu ekipu će na ljeto razbiti i real će se obnoviti, morat će. nema nitko sigurno mjesto u novom realu, bio to benzema, bale, modrić, ramos. ako dođe mourinho, letjet će sve ove umišljene veličine, već se bune na samu pomisao na specijalca... što ne pišete da je u realu sredina ove sezone generalno najslabije ocijenjena? a igraju isti igrači ko i prošle sezone! real se vratio... ma kud se vratio, kakav pobjednički kolosijek, nakon tri uzastopna poraza da jedna pobjeda protiv invalida s dna lige znači nešto na bolje?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije