Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROGOVORILI' HRVATSKI

Real Madrid oduševio Hrvate! Pogledajte što su napisali na našem jeziku

Vatreni
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
13.11.2019.
u 10:44

Čestitamo Luki Modriću na osvojenoj prestižnoj nagradi Golden Foot - Zlatno stopalo 2019! #HalaMadrid - objavio je kraljevski klub na Facebooku uz fotografiju Modrića

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) u utorak je u Monte Carlu primio još jedno veliko priznanje u svojoj uspješnoj karijeri, nagradu "Golden Foot".

- Čast mi je primiti ovu nagradu. Vraćam se na svoju najbolju razinu, što sam pokazao u posljednjoj utakmici. Do kraja godine me čeka još sedam važnih utakmica i vjerujem da ću nastaviti igrati dobro - izjavio je Modrić na svečanosti u Monte Carlu. 

Radi se o nagradi koja se dodjeljuje nogometašima za postignute individualne i momčadske uspjehe te za iznimnu osobnost i karizmu, a u konkurenciji su isključivo nogometaši koji imaju najmanje 28 godina.

Osim lijepog priznanja, dobitnik ima čast ostaviti otisak stopala na kneževskoj Promenadi šampiona u Monacu.

Na ovom priznanju čestitao mu je i klub Real Madrid i to na hrvatskom jeziku!

- Čestitamo Luki Modriću na osvojenoj prestižnoj nagradi Golden Foot - Zlatno stopalo 2019! HalaMadrid - objavio je kraljevski klub na Facebooku uz fotografiju Modrića. 

Foto: Facebook/Real Madrid

Sjajna gesta velikog španjolskog kluba, a nadamo se da će isto učiniti i u subotu kada naš kapetan povede vatrene do osiguravanja nastupa na Europskom prvenstvu nakon utakmice sa Slovačkom

>>> Pogledajte konferenciju za medije Zlatka Dalića

 

Ključne riječi

Komentara 9

PR
predator57
11:21 13.11.2019.

Luka je bolja hrvatska. No naši političari nikad.

ČE
četvrti
11:49 13.11.2019.

U naslovu su dvije rečenice i iz njih se može zaključiti da Hrvati pišu našim jezikom.

NO
Norway
16:03 13.11.2019.

Luka, volimo te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije