Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka i Kova asistirali
Povratak na članak

Rayo vodio 2:1, ali na kraju im je Real utrpao nevjerojatnih deset komada!

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta te asistirao Benzemi za deveti gol, a Mateo Kovačić u igru je ušao u 65.

Komentari 5

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
18:53 20.12.2015.

Rayo je vodio dok su imali jednak broj igraca. Sa dva igraca manje, rezlutat nije nevjerojatan.

VL
DU
Deleted user
19:09 20.12.2015.

sudac ih masakriro..

VL
GE
geler203
21:10 20.12.2015.

Krenuo uragan nakon dva isključena igrača. Ma daj me nemojte.

VL
HR
hrvatin
22:47 20.12.2015.

Ovaj besramni sudac je sigurno kasnije bio na veceri kod kralja nakon sto je masakrirao Rayo.Modric opet velika rupa,Kod drugog gola ga je igrac Raya lagano pretrcao i centrirao.Sramota da se ovako sudi za favorite.Pazite Realovci stizeprvak svijeta iz Japana da vas sredi.

VL
RI
rikavac
22:48 20.12.2015.

tamam kad smo se ponadali da bi Benitez mogao kiksat ,onda se sudac ukljucio dao firektan crveni koji nije bio za crveni zuti je dovoljan bio. i onda nastupa ponovo sudac zbog guranja u sesnaestercu svira penal i daje drugi zuti smijesno smijesno i zalosno. Sad bi volio vidjet te realovce sto godinama pricaju da su osteceni i pokradeni protiv Barselone. Kakav je to Real sa mega zvijezdama kad nemoze prosjecnu ekipu kao sto je Rayo dobit bez pomoc sudije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.