Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele veznjaka

Real Madrid nudi 40 milijuna eura za Olma, oglasio se njegov menadžer

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/3
04.09.2020.
u 08:44

- Ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti te vijesti. Svašta se može dogoditi u deset dana. Jedno je sigurno, Olmo je sretan u Leipzigu - rekao je Andy Bara, njegov menadžer.

U derbiju prvog kola skupine D Lige Nacija A, Njemačka je u Stuttgartu odigrala 1:1 protiv Španjolske. Pogodak za domaće postigao je Timo Werner, a Španjolska je izjednačila u sudačkoj nadoknadi pogotkom Gaye.

Očekivao se ulazak Danija Olma za goste, ali to se na kraju nije dogodilo. I to u danu kada je njemački Bild pisao kako se za mladog španjolskog veznjaka, bivšeg igrača Dinama, zanima Real Madrid. Leipzig je doveo Olma prije malo više od pola godine za 21 milijun eura, a Real je navodno spreman krenuti u pregovore s početnom cijenom od čak 40 milijuna eura.

Bild navodi i kako je RB Leipzig u ovom prijelaznom roku već ostao bez Wernera, koji je otišao u Chelsea, i Schicka, koji se vratio u Romu, te ne žele gubiti još bitnih igrača, osim ako se bude radilo o ponudi koju je teško odbiti.

- Ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti te vijesti. Svašta se može dogoditi u deset dana. Jedno je sigurno, Olmo je sretan u Leipzigu - rekao je Andy Bara, njegov menadžer.

Uoči večerašnjeg dvoboja službena stranica nadolazećeg, a odgođenog Europskog prvenstva objavila je zgodan detalj s posljednjeg treninga španjolske reprezentacije. Na njoj se vidi krasan gol Olma. Iskosa je, s lijeve strane pogodio u suprotne rašlje.

Komentara 1

Avatar Joejordan
Joejordan
17:31 04.09.2020.

Kad vidiš kakvi sve antitalenti idu za 50-60 i više ovo za igrača poput Olma je malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije