Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI NAPADAČ

Real je za njega spreman dati 200 milijuna eura, a cijeni ga i Messi

Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
02.01.2020.
u 15:51

– Sramota je vidjeti Manea na četvrtom mjestu – rekao je Messi Francuzima.

Zimski prijelazni rok je počeo, a do 31. siječnja, kada završava, mogli bismo vidjeti nekoliko velikih prijelaza. Real Madrid ove zime ne planira puno trošiti, no kraljevi spremaju senzacionalan ljetni transfer koji bi ih mogao koštati 200 milijuna eura!

Naime, Real će učiniti sve da dovede Liverpoolova Sadija Manea, piše francuski Le10Sport.com

Interes Zinedinea Zidanea velik je, kraljevima je potreban novi igrač svjetske klase u napadu, posebno kada klub napuste Gareth Bale i James Rodriguez.

Zidane smatra da bi Mane sjajno surađivao s Karimom Benzemom, a prvi kontakti s igračevim predstavnicima su ostvareni. Isti izvor dodaje da su Mane i Zidane već razgovarali te da je Francuz rekao što ima Senegalcu.

Messi: To je sramotno!

Sada je sve na 27-godišnjaku koji je ove sezone u 27 utakmica zabio 14 golova te 11 puta asistirao. Inače, Mane je nedavno završio četvrti u poretku za Zlatnu loptu France Footballa što je iživciralo Lionela Messija jer Argentinac smatra da je Senegalac trebao biti puno bolje plasiran.

– U 2019. godini bilo je puno sjajnih igrača, ali odabrao sam Manea jer je on igrač kojeg stvarno volim gledati. Imao je sjajnu godinu s Liverpoolom – objasnio je Argentinac.

Canal+ piše da je Messi poslao poruku podrške Maneu nakon dodjele u Parizu.

Sramota je vidjeti Manea na četvrtom mjestu – rekao je Messi Francuzima.

Prema Transfermarktu Mane vrijedi 150 milijuna eura, no pretpostavlja se da će Real Liverpoolu morati platiti oko 200 milijuna eura. Jer, trener Redsa Jürgen Klopp obožava Manea, uz Salaha i Alexander-Trenta ključni je igrač njegove momčadi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije