Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Real je spreman prodati Modrića! Otkriveno je i za koliki iznos

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
07.05.2019.
u 08:45

Real ga je sada spreman pustiti ako dođe prava ponuda. Kraljevi će ovoga ljeta prihvatiti svaku ponudu za Modrića koja premašuje 90 milijuna eura

Španjolski mediji proteklih dana detaljno pišu o tome kako će Real Madrid izgledati iduće sezone, a nerijetko spominju i Luku Modrića.

Španjolski AS tako je za vikend objavio članak u kojem se navodi da trener Real Madrida Zinedine Zidane sumnja u Luku Modrića i pita se može li hrvatski kapetan ponoviti svoja najbolja izdanja.

Modrić je prošle sezone dobio ponudu Intera i čak je razmišljao o odlasku, ali ga je Real zadržao poboljšanjem ugovora. Kraljevi nisu mogli dozvoliti da nakon odlaska Cristiana Ronalda ostanu bez još jednog važnog igrača.

No, Real ga je sada spreman pustiti ako dođe prava ponuda. Kraljevi će ovoga ljeta prihvatiti svaku ponudu za Modrića koja premašuje 90 milijuna eura, piše Diario Gol, ali i dodaje:

- Zbog njegovih godina čini se gotovo nemogućim da Real dobije taj iznos.

Modrić je prošlog ljeta napravio senzaciju s Hrvatskom i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio drugo mjesto. No, to ga je iscrpilo pa je ima vrlo tešku sezonu u Realu koji je ove godine sasvim podbacio. To je prije nekoliko dana potvrdio i bivši napadač Real Madrida Predrag Mijatović koji je rekao "Modriću je jako teško".

>> Pogledajte upozorenje Modrića nakon poraza Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 10

BA
BakaMraz
11:22 07.05.2019.

Srbi uvijek pisu lose o Modricu, pojede ih zavist!

JD
john.drum.501
09:14 07.05.2019.

Niti sami niste svjesni koliko ste već lažnih vijesti prenijeli. I to najviše o Luki Modriću. Nevjerojatno koja šlampavost.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:20 07.05.2019.

Večernji, pa kaj ga nisu prodali još jučer? i prekjučer, i prekprekjučer, i prekprekprekjučer i tak svaki dan četiri godine unazad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije