Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL MUNDO DEPORTIVO

Real je kupio Ronalda?

17.12.2008.
u 15:56

Katalonski sportski dnevnik donio je ekskluzivni stenogram jednoga špijunski snimljenog razgovora tijekom “el clasica”, kojim tvrdi da je Real zgotovio transfer Cristiana Ronalda.

Portugalski nogometaš Manchester Uniteda, navodi se, potpisao je predugovor o prelasku na Santiago Bernabeu sljedećeg ljeta. Madridski klub s tom informacijom nije izašao van samo stoga što ne smije, tvrde sportske novine iz Barcelone, navijački naklonjene katalonskom klubu.

Usnimljeni gospodin zove se Pedro Trapote i bliski je suradnik predsjednika Reala Ramona Calderona. Nije poznato kako su ga novinari snimili, samo je navedeno da tonski zapis datira iz vremena neposredno nakon svršetka derbija na Nou Campu, kojeg je Barcelona dobila 2-0.

Trapote se povjeravao prijatelju s kojim je bio u društvu:

- Ako me pitaš što nam je sada činiti, mogu ti reći samo da smo već potpisali ugovor s najboljim mogućim pojačanjem. Dolazi sljedećeg ljeta – citira El Mundo Trapotea.

Sugovornik se nadovezao pitanjem “govoriš li o Ronadlu?”, na što je Trapote odgovorio:

- Najbolji je samo jedan: Ronaldo, nema drugog. No, bolje je ne o tome previše govoriti.

- Ali zašto? - zanimao se sugovornik. - Ljudi upravo sada trebaju takve vijesti, kad momčadi ne ide.

- Jasno da bi za nas bilo idealno, ali imamo klauzulu po kojoj još uvijek ne smijemo s tim izlaziti. Svejedno, nije loše znati, zar ne? - pitao je Trapote na kraju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije