Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real izgubio protiv Valencije, Modrić imao asistenciju

Valencia - Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
04.04.2019.
u 00:04

Valencija se ovom pobjedom približila Getafeu na četvrtom mjestu, posljednjem koje osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka, na samo bod zaostatka

U susretu 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencija je na Mestalli pobijedila Real Madrid s 2-1 produživši niz bez poraza na čak 17 utakmica.

'Šišmiši' su poveli u 35. minuti preko Goncala Guedesa, a korak bliže pobjedi stigli su u 83. minuti kada je Ezequiel Garay zabio za 2-0 nakon ubačaja iz kornera.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad?

Do kraja utakmice Real je uspio tek ublažiti poraz golom Karima Benzeme u trećoj minuti nadoknade na asistenciju Luke Modrića.

Valencija se ovom pobjedom približila Getafeu na četvrtom mjestu, posljednjem koje osigurava kvalifikacije za Ligu prvaka, na samo bod zaostatka.

Posljednji poraz Valencija je doživjela upravo od Getafea (0-1) u španjolskom Kupu 22. siječnja. Nakon toga nanizala je 17 utakmica bez poraza, pri čemu 10 pobjeda i sedam neodlučenih ishoda.

U borbi za Ligu prvaka i dalje se nalazi i Athletic Bilbao koji je u dramatičnom dvoboju pobijedio Levenate s 3-2, a pobjednički pogodak za baskijski sastav zabio je Munain iz kaznenog udarca u trećoj minuti nadoknade.

U derbiju začelja Huesca i Celta su remizirali 3-3. Celta je vodila 2-0, Huesca je potom okrenula rezultat u svoju korist s tri gola, da bi gosti u 81. minuti zabili za 3-3.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 70 bodova, Atletico Madrid na drugom mjestu ima 62 boda, a treći je Real Madrida s 57 bodova. Getafe na četvrtoj poziciji ima 47 bodova, a zatim slijede Valencija (46), Alaves (44), Sevilla (43)...

Komentara 3

SA
samobalic
14:09 04.04.2019.

Nema kralja CR,nema ni igre u Realu,ovi svi nevrjede kao on sam,tek se sada to vidi,cuj Valencija pobjedila Real,kad je to Valencija zadnji put dozivila.

AL
Alza
08:39 04.04.2019.

Biti proglasen za najboljeg na svijetu i biti stvarno najbolji su dva potpuno razlicita pojma.

Avatar nekakav
nekakav
07:08 04.04.2019.

pa da, valencija je jaka... šteta da je real igrao bez 4 igrača, pa najbolji na svijetu nije došao do izražaja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije