Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj se odgađa?

Real ima ponudu za Federera kojom bi se postavio još jedan rekord

FILE PHOTO: Roger Federer
Paul Childs/REUTERS
20.09.2022.
u 15:05

Švicarac je stigao u London, čak je i trenirao u O2 Areni, ali nije sigurno da će i zaigrati na Laverovu kupu

Roger Federer stigao je u London, čak je i trenirao u O2 Areni, ali nije sigurno da će i nastupiti na Laverovu kupu (od 23. do 25. rujna), na kojemu se trebao oprostiti od profesionalne igračke karijere. Njegov kondicijski trener Pierre Paganini otkrio je švicarskim medijima da Federer, zbog problema s koljenom, još nije siguran da će u Londonu i zaigrati.

- Odlučit će u posljednjem trenutku. Svi smo malo uzbuđeni zbog događaja u Londonu, ali ja vjerujem da će on ipak izaći na teren i da će ga publika moći pozdraviti - kazao je Paganini, potvrdivši ono što je u razgovoru za Večernji list kazao i Ivan Ljubičić, da su oni već u srpnju znali da je došao kraj.

No, Federeru je stigla i atraktivna ponuda iz Madrida. Real mu nudi da oproštajni meč ipak odigra u Madridu, suparnik bi mu bio veliki prijatelj i rival Rafael Nadal, a igralo bi se na obnovljenom stadionu Santiago Bernabeu koji ima kapacitet od 81.040 mjesta. Time bi vjerojatno bio i oboren rekord u broju gledatelja na jednom teniskom meču. On je dosad iznosio 52.000 promatrača (točnije: 51.954), a postignut je na ekshibicijskom dvoboju između Federera i Nadala, odigranom u Južnoj Africi u veljači 2020. godine. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije