Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Real i Modrić rutinski odradili utakmicu s Betisom, sada se spremaju za finale Lige prvaka

Luka Modrić
JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.05.2022.
u 23:04

Hrvatski kapetan Luka Modrić odradio je 70 minuta na terenu. Real je već ranije osigurao novi naslov prvaka te je sve misli prebacio na utakmicu protiv Liverpoola.

Nogometaši madridskog Reala odradili su utakmicu posljednjeg 38. kola domaće La Lige uoči velikog finala Lige prvaka protiv Liverpoola, koji se igra 28. svibnja.

Na domaćem terenu Real je odigrao utakmicu bez golova protiv Betisa, a hrvatski kapetan Luka Modrić odradio je 70 minuta na terenu. Real je već ranije osigurao novi naslov prvaka te je sve misli prebacio na utakmicu protiv Liverpoola.

I Betis je od ranije znao da ne može dohvatiti četvrto mjesto i Ligu prvaka iduće sezone te je ostao na petoj poziciji.

U drugom ogledu ovog petka Levante je u gostima svladao Rayo Vallecano 4-2 uz dva pogotka Melera i po jedan Rogera Martija i Cokea. No,  Levanteu ova pobjeda ništa nije donijela jer je već ranije izgubio svaku šansu kako bi se mogao spasiti. Sezonu će završiti kao pretposljednja momčad na ljestvici. Rayo Vallecano je ostao 12. prije ostalih utakmica zadnjeg kola koje su na rasporedu tijekom subote i nedjelje.

Roma uvjerljiva protiv Jurićevog Torina

U prvom susretu posljednjeg 38. kola talijanske Seria A nogometaši Rome su s uvjerljivih 3-0 pobijedili Torino u gostima.

Tammy Abraham je postigao dva pogotka protiv kluba koji vodi hrvatski strateg Ivan Jurić. Drugi pogodak Abraham je zabio s bijele točke, a i treći pogodak Rimljana je pao iz jedanaesterca. Tada, u 78. minuti, točku na i ovog dvoboja je stavio Pellegrini.

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo je počeo utakmicu za Torino, a početkom nastavka na travnjaku je zamijenjen drugim Hrvatom u Torinu, Markom Pjacom.

Roma se ovom pobjedom na ljestvici izjednačila s velikim gradskim rivalom Lazijom (po 63 boda) na petom mjestu, s tim da Lazio tek mora odraditi svoj dvoboj zadnjeg kola. Torino je deseti na ljestvici i u najgorem slučaju može skliznuti na 11. mjesto.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije