Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nečuveno!

Real ga zaboravio, oproštajnu utakmicu Raulu organizira Schalke

raul
Reuters
09.04.2013.
u 09:10

U Raulovoj eri kraljevski klub osvojio je šest Primera te čak tri Lige prvaka

Raul Gonlalez ikona je madridskog Reala. Za njega je debitirao još davne 1994. godine, a tada je imao svega 17 godina i 124 dana. Njihov napad predvodio je sve do 2010., a u tom je razdoblju za klub odigrao 741 utakmicu i  postigao 323 gola, što ga čini najboljim strijelcem u povijesti kluba. U Raulovoj eri kraljevski klub osvojio je šest Primera te čak tri Lige prvaka. No sve to nije očito bilo dovoljno da se Real sjeti svojoj legendi organizirati oproštajnu utakmicu. Umjesto njih to će učiniti Schalke, klub za koji je Raul nastupio dvije godine. Oni znaju cijeniti što su njegovom zaslugom osvojili Kup, Superkup, ali i ostvarili prvi polufinale Lige prvaka u povijesti.

Raul trenutačno nastupa za katarski Al Sadd, a krajem lipnja Schalke će mu organizirati oproštajnu utakmicu pod nazivom "Gracias Raul (Hvala Raul)".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije