Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Real doveo srpskog napadača za 60 milijuna eura i sada ide na posudbu

Luka Jović
Foto: DPA/Reuters/PIXSELL
1/4
13.08.2019.
u 17:27

Zinedine Zidane razmišlja Jovića dati na posudbu u neki drugi klub, piše Don Balón

Srpski reprezentativac Luka Jović (21) je prije dva mjesca stigao u Real. Na Santiago Bernabeuu najavljen je kao veliko pojačanje, ali u pripremnom razdoblju očito nije impresionirao trenera.

Zinedine Zidane razmišlja Jovića dati na posudbu u neki drugi klub, piše Don Balón.

Španjolski nogometni magazin ističe da Luka nema ništa protiv posudbe te bi u novom klubu pokušao vratiti povjerenje Zidaneu.

Real je ovog ljeta Jovića doveo iz frankfurtskog Eintrachta za 60 milijuna eura. Bude li srpski napadač napustio Bernabeu, tada će Madriđani morati potražiti novog igrača.

U kraljevskog klubu navodno razmišljaju o 32-godišnjem urugvajskom napadaču Cristhianu Stuaniju. Real bi ga mogao dovesti za sedam milijuna eura.

Na Santiago Bernabeuu nisu splasnule ljetne želje - Neymar i Ajaxov veznjak Donny van de Beek.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 14

Avatar Melankolija
Melankolija
17:50 13.08.2019.

Ovo je bilo "medju rogove", platis 60 milja i onda vidis da je igrac za druge lige?

ZO
zoranos
17:39 13.08.2019.

piše Don Balón .... Zar opet o njima??? Jesmo već konstatirali da su to fake news novine i da bi u normalnom svijetu mogle postojati jedino ako imaju jasno napisano na svakoj strani novina/članka - satira, fake ili tako nešto? Ovo su laži! Zašto mediji lažu???

DU
Deleted user
18:12 13.08.2019.

Luka nema ništa protiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije