Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FRANCUSKOJ REMI

Real bez golova sa Osasunom u Primeri

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
JUAN MEDINA
27.10.2021.
u 23:51

U zapisniku utakmice nije bilo Hrvata Luke Modrića i Ante Budimira

Real Madrid, bez našeg Luke Modrića, odigrao je samo 0-0 protiv Osasune na Bernabeu u 11. kolu Primere.

Prvu veliku priliku imao je napadač Reala Vinicius u 30. minuti, a u 44. minuti opasan šut Camavinge odlazi preko vrata. Najveću šansu za goste propustio je Moncayola, koji je u 50. minuti pogodio vratnicu, a Benzema je u 62. minuti zatresao gredu.

U zapisniku utakmice nije bilo Hrvata Luke Modrića i Ante Budimira.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozlijeđen nego ga je trener Carlo Ancelotti u posljednji trenutak izostavio s popisa za utakmicu s Osasunom kako bi ga odmorio.Budimir također nije bio u sastavu Osasune.

Betis se vinuo jako visoko zahvaljujući domaćoj pobjedi nad Valencijom (4-1).

Real, Sevilla, Betis i Real Sociedad vode s 21 bodom, a Osasuna je šesta s 19 bodova.

U zaostaloj utakmici Francuske lige Nica i Marseille su odigrali 1-1.  Poveli su domaćini preko Gouirija (6), a za Marseille je izjednačio Payet u 42. minuti. Duje Ćaleta Car je odigrao cijelu utakmicu za OM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije